BÜYÜKERŞEN’DEN MANSUR YAVAŞ’A DESTEK

Yılmaz Büyükerşen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için sosyal medya hesabı üzerinden destek mesajı yayınladı.

BÜYÜKERŞEN’DEN MANSUR YAVAŞ’A DESTEK
22 Aralık 2019 Pazar 20:28

Sinan Aygün, Eskişehir yolundaki "Togo Kuleleri" olarak adlandırılan inşaatının mühürlenmesinin ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibinin kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia etmişti.

Aygün, Yavaş ve üç meclis üyesi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bu gelişmelerin ardından bugün Twitter'da #MansurYavaşYalnızDeğildir etiketiyle 40 binden fazla paylaşım yapıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de Yavaş’a destek verenler arasında yer aldı. Sosyal medya hesabından paylaşında bulunan Büyükerşen “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyeceğim” diyerek Ankara halkının hakkını savunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın yanındayız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.