Büyükerşen:Başkan Vekilim Aydın Ünlüce'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Avukat Aydın Ünlüce’nin vefatı sonrasında sevenleri yasta. Ünlüce’nin vefatı ardından çok sayıda kişi sosyal medya hesabı üzerinden üzüntülerini ifade ederek, başsağlığı diledi

Büyükerşen:Başkan Vekilim Aydın Ünlüce'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim
19 Mart 2023 Pazar 22:34

Aydın Ünlüce'nin vefatı ardından derin bir üzüntü yaşadığını beliryten Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ünlüce'nin vefat haberi sonrasında sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı: Çok sevdiğim kardeşim, yıllardır birlikte omuz omuza çalışğımız Başkan Vekilim Aydın Ünlüce'yi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Aydın kardeşime Allah'tan rahmet, kıymetli eşi Genel Sektreterimiz Ayşe Ünlüce, oğulları Ata ve Aras başta olmak üzere tüm ailesine ve sevenlerine baş sağğı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.