Büyükerşen: Zorunda kalmadıkça evden çıkmayın

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ortaya attığı "gönüllü karantina" önerisine destek vererek, Eskişehirlilerden zorunda kalmadıkça evden çıkmamalarını rica etti.

Büyükerşen: Zorunda kalmadıkça evden çıkmayın
17 Kasım 2020 Salı 16:04

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Büyükerşen,  “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in ortaya attığı ‘gönüllü karantina’ fikrini sonuna kadar destekliyorum.

Şehrimizde artan vaka sayılarının bilincinde olan kıymetli hemşehrilerimden de zorunda kalmadıkça evden çıkmamalarını ve kendi karantinalarını kendilerinin sağlamalarını rica ediyorum.

Ayrıca okulları tatil dönemine giren çocuklarımızın da gelecek yaz tatillerini daha mutlu geçirebilmeleri için kış dönemi tatillerini evde kitap okuyarak, ders çalışarak, dinlenerek geçirmeleri konusunda ebeveynlerin ısrarcı olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.