Büyükerşen: Sorumluluk almaya hazırız

Türkiye’nin en güvenli kenti olan Eskişehir dünya sıralamasında 3 basamak düştü. Son zamanlarda yaşanan üzücü olayları hatırlatan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üzücü olayların son bulması için kentin iş birliği yapması çağrısında bulunarak, “Sorumluluk almaya hazırız” dedi.

Büyükerşen: Sorumluluk almaya hazırız
18 Ocak 2023 Çarşamba 10:02

Numbeo Araştırma Şirketi tarafından 431 kent arasında yapılan 'Güvenlik Endeksi' araştırmasına göre Eskişehir Türkiye'de en güvenilir kentler arasında açık ara birinci oldu. Dünya'da ise 10. Sırada yer alan Eskişehir geçtiğimiz yıl 7. Sıradaydı. Son dönemde artan Eskişehir’in yaşamaya çok fazla alışmadığı şiddet olayları sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medya hesabından şehre çağrıda bulundu Büyükerşen açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Her yıl gururla paylaştığımız 'Güvenli Şehirler' sıralamasında 10. sıraya geriledik. Son dönemde kentimizde gerçekleşen üzücü olayların son bulması için kent olarak iş birliği içerisinde çalışmalıyız. Huzurlu ve mutlu bir kent için her konuda sorumluluk almaya hazırız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bedia - 1 yıl önce
Eskişehirli değilim ama, huzurlu şehir, Başkan Büyükerşeni halkı seviyor. Bizde taktır ediyoruz.