Büyükerşen: Ne olursa olsun farklı oy kullanılması doğru olmadı

Tecrübeli Gazeteci Ali Baş’a konuşan Yılmaz Büyükerşen ESKİ Genel Kurulu’nda bazı CHP’lilerin CHP grubundan ayrı hareket etmesini doğru bulmadığını belirterek, “Güvenim sarsıldı” dedi.

Büyükerşen: Ne olursa olsun farklı oy kullanılması doğru olmadı
15 Ağustos 2022 Pazartesi 11:15

Anadolu Gazetesi’nden Ali Baş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ESKİ Genel kurulunda şebeke suyuna istenilen yüzde 40 zam ilk etapta kabul edilmedi. CHP grubu birbirine ters düştü? Bu konuda hiç yorum yapmadınız?” sorusunu yöneltti. Büyükerşen Ne olursa olsun farklı oy kullanılmasının doğru olmadığını belirterek şu yanıtı veri:  Tek kelime söylemedim. Halimden tavrımdan hepsi ne demek istediğimi anladılar. Bir dahaki toplantıya herkes gelecek, anlaşacak dedim. Bu arada güvenim sarsıldığını da söylemeliyim. Ne olursa olsun farklı oy kullanılması doğru olmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.