Büyükerşen: Muhtarlarımız vatandaşlarımızın taleplerini bizlere iletmekte bir köprü görevi görüyor

2021 yılının genel değerlendirmesi ve 2022 yılında yapılacak olan çalışmalar için ilçe muhtarları ile gerçekleştirilen toplantılar Çiftelerli muhtarlarla devam etti.

Büyükerşen: Muhtarlarımız vatandaşlarımızın taleplerini bizlere iletmekte bir köprü görevi görüyor
05 Kasım 2021 Cuma 14:25

Geçtiğimiz haftalarda Alpu, Mahmudiye, Mihalgazi, Sarıcakaya ve Seyitgazi muhtarlarıyla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, şimdi de Çifteler ilçesi muhtarlarıyla buluştu. Gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında muhtarlarla bilgi alışverişi yapılmasının iş programının belirlenmesinde büyük önemi olduğunu belirten Başkan Büyükerşen, “Muhtarlarımız vatandaşlarımızın taleplerini bizlere iletmekte her zaman bir köprü görevi görüyor. Muhtarlarımızı her zaman çok önemsiyoruz. Bu sebeple tüm muhtarlarımız ile yıl sonuna kadar bu toplantılarımızı sürdüreceğiz. Tüm muhtarlarımıza toplantılara katılım sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in başkanlığında düzenlenen muhtarlık toplantılarına, belediyenin ilgili bürokratlarının ve daire başkanlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen de katıldı.

Gerçekleştirilen çalışmalar için Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Çifteler muhtarları, belediye ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını da ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.