Büyükerşen: Huzurunda sevgi ve saygıyla eğiliyorum

85 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan Yılmaz Büyükerşen, çocukluk arkadaşı için "huzurunda sevgi ve saygı ile eğiliyorum" dedi

Büyükerşen: Huzurunda sevgi ve saygıyla eğiliyorum
30 Haziran 2022 Perşembe 12:14

Cüneyt Arkın için düzenlenen törende konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Bugün hepimiz büyük bir acı içerisindeyiz. Gençlik yıllarımızın, üniversite çağına kadarki yıllarımızı bir arada geçirdiğimiz günler film şeridi gibi geçiyor. Doktorluktan vazgeçerek sinema dünyasına girmiş bir arkadaşımdı. Fahrettin yalnızca iyi bir oyuncu değil, çok yetenekli bir edebiyatçıydı. Dönemin edebiyat dergilerinde yazıları çıkardı. Sinemaya geçmeseydi Türkiye’nin en büyük çocuk hastanesini yapma hayali vardı. Bir büyük özelliği daha vardı. Katıksız bir Atatürkçü’ydü, cumhuriyetçiydi, halkçıydı. Huzurunda sevgi ve saygıyla eğiliyorum” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.