BÜYÜKERŞEN: GURUR DUYDUK

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Cumhuriyet Gazetesi’nin 95. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı.

BÜYÜKERŞEN: GURUR DUYDUK
09 Mayıs 2019 Perşembe 12:58

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Cumhuriyet Gazetesi’nin 95. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı. Etkinlikte Türkiye Cumhuriyeti 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve çok sayıda davetli yer aldı. Başkan Büyükerşen etkinliğe ilişkin yaptığı paylaşımda,  "Cumhuriyet Gazetesi’nin 95. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezimizde düzenlenen programa, 10. Cumhurbaşkanımız Sayın Ahmet Necdet Sezer, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızla birlikte katıldık. Bu anlamlı günde tamamı kendi personelimiz olan 75 kişilik Türkiye’nin en genç Senfoni Orkestrası ile Ankara'da olmaktan gurur duyduk. Eminim ki Ulu Önder Mustafa Kemal de bugün hayatta olsaydı bu tabloyu görmekten büyük mutluluk duyardı. Bu vesileyle başta Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı, Bahriye Üçok olmak üzere Cumhuriyet Gazetesi’nin tüm demokrasi şehitlerini rahmet ve saygıyla anıyor, dev çınara cumhuriyetimizin değerleri ışığında, özgür nice yıllar diliyorum" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.