Büyükerşen: Eskişehirliler bu gibi afet hallerinde…

Eskişehir Net’te Cihan Yıldırım’ın Büyükşehir Belediyesi’nin "şehir paylaşmaktır" projesini masaya yatırdığı programa telefonla bağlanan Yılmaz Büyükerşen, “Eskişehir halkı beni çok gururlandıran dayanışma ve paylaşmadaki insani yönünü bir kez daha ortaya koydu. Eskişehirliler beni gururlandırıyor” dedi.

Büyükerşen: Eskişehirliler bu gibi afet hallerinde…
28 Nisan 2021 Çarşamba 23:08

Sözlerine şehir paylaşmaktır projesinin nasıl başladığı ve ilerleyişini anlatarak başlayan Büyükerşen,  Eskişehirlilerin dayanışma duygusunu bu afette bir kez daha gördüklerini belirterek, “Daha evvel şehirler okuldur öğretir demiştik. Şimdi “şehir paylaşmaktır” diyoruz. Bu proje 2020 yılına girerken başlamıştı. Fakat pandemi birden bire yükselince daha büyük bir proje haline getirmemiz söz konusu oldu. Yardımlarımız başlangıçta belediyenin mali imkanlarını kullanmak suretiyle dağıtıyorduk. Gördük ki; Eskişehirliler bu gibi afet hallerinde ciddi bir birliktelik duygusuna sahip oluyor.  Eskişehir halkı, beni çok gururlandıran dayanışma ve paylaşmadaki insani yönünü bir kez daha ortaya koydu. Eskişehirliler beni gururlandırıyor. “ dedi.

Belediye personeline övgü

Belediye personelinin her geçen gün daha fazla yardım talebine karşılık verdiğini belirten Büyükerşen, “Bu hizmetlerle ilgili raporları önüme geldikçe, bu hizmetleri hayata geçiren arkadaşlarımızın boynuna sarılıp öpesim geliyor. Hepsinin alınlarından öpüyorum” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.