Büyükerşen en yakın rakibine fark atıyor

Sosyal medyada verdikleri mesajlarla kitlelerine seslenmeyi amaçlayan Eskişehir siyasetçileri arasında Yılmaz Büyükerşen rakip tanımıyor. Facebook, Twitter ve İnstagram’da en yakın rakibine ciddi anlamda fark atan Büyükerşen’in Facebook’da 224 bin, Twitterda 715 Bin ve İnstagram’da ise 494 bin takipçisi bulunuyor.

Büyükerşen en yakın rakibine fark atıyor
17 Aralık 2023 Pazar 17:26

Siyaset ve iş dünyasının kendisini insanlara anlatmak için kullandıkları sosyal medya gün geçtikçe kitleler üzerinde daha derin izler bırakırken, Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen en fazla takipçisi bulunan siyasetçi konumunda. Eskişehir’de siyasi partilerin neredeyse kendisini hiç var edemediği sosyal medya da Büyükerşen, il nüfusu ve takipçi sayısı oranı ele alındığında da ülke genelinde hatırı sayılır bir konumda bulunuyor.

İşte Eskişehir’de bazı siyasilerin takipçi sayıları  

Büyükerşen:

Facebook:  224 bin takipçi

Twitter: 715 bin takipçi

İnstagram: 494 bin takipçi

Kazım Kurt

İnstagram: 59 bin

Facebook: 43 bin

Twitter: 49bin

Ahmet Ataç

Twitter: 36 bin

Facebook: 51 bin

İnstagram: 42 bin

Nebi Hatipoğlu:

Facebook: 2 bin 600

Twitter: 9 bin

İnstagram: 17 bin

Melih Aydın:

Facebook: 3000

Twitter: 11 bin

İnstagram: 25 bin

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.