Büyükerşen Ecevit’i anma törenine katıldı

Eski Başbakan Bülent Ecevit’in ölümünün 17’nci yılında düzenlenen anma törenine katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ecevit’in kabrine karanfil bıraktı. CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel de anma sonrası düzenlenen buluşmada karşılaştığı Büyükerşen’in elini öperek selamlaştı ve ikili bir süre sohbet etti.

Büyükerşen Ecevit’i anma törenine katıldı
06 Kasım 2023 Pazartesi 15:23

Türk siyasetinin unutulmaz ismi eski Başbakanlardan Bülent Ecevit, ölümünün 17’nci yılında Devlet Büyükleri Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı.

 Ecevit Vakfı tarafından rahmetli Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit’in anıldığı törene katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ecevit’in mezarına karanfil bıraktı. CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da törene katıldılar.

Burada Ecevit’leri sevenlerin isteği üzerine anılarını anlatan Büyükerşen daha sonra törene katılan Ecevit dostları ile birlikte mezarlıktaki Karadeniz Parkı’na geçti.

Ecevit’lerin dostlarının anılarını paylaştığı buluşmaya CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel de kabir ziyareti sonrası parka gelerek Büyükerşen ve orada bulunanları ziyaret etti. Özel, Büyükerşen ile karşılaşmasında elini öperek selamlaştı ve ikili bir süre sohbet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.