Büyükerşen: Bu sempozyumun belediyemiz için de büyük faydası olacaktır

Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen ve 2 gün boyunca sektörden önemli isimlerin misafir edileceği Dijital Dönüşüm Zirvesi'nin açılışına katılan Yılmaz Büyükerşen: İnanıyorum ki bu sempozyumun belediyemiz için de büyük faydası olacaktır…

Büyükerşen: Bu sempozyumun belediyemiz için de büyük faydası olacaktır
24 Aralık 2019 Salı 13:49

Dijital Dönüşüm Zirvesi’ne katılan Büyükerşen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Yerel yönetimler olarak varlık nedenimiz vatandaşımızın güven ve desteğini sağlayarak, katılımcı, demokratik, halkın istek, ihtiyaç ve önerilerine dayalı hizmet sunma zorunluluğumuzdur. Bu hedef doğrultusunda bizler de kendimizi ve teknolojimizi geliştirmeye ve daha ileri noktalara taşımaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki bu sempozyumun belediyemiz için de büyük faydası olacaktır. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Celalettin Kesikbaş ve ekibini kutluyor, Dijital Dönüşüm Zirvesi'nin şehrimize yararlı olmasını temenni ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.