Büyükerşen: Acilen KDV ve ÖTV muafiyeti getirilmelidir

Eskişehir’de toplumu taşımada bir yolcunun maliyetinin 15 lirayı geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Toplu taşıma hizmetinin sürdürülebilir bir şekilde sağlanabilmesi için acilen KDV ve ÖTV muafiyeti getirilmelidir” dedi.

Büyükerşen: Acilen KDV ve ÖTV muafiyeti getirilmelidir
05 Mart 2022 Cumartesi 13:49

Benzin ve mazota gelen zam toplu taşıma hizmetlerine de ağır darbe vurdu. Ocak ayında Eskişehir’deki toplu taşıma hizmetlerinde tam kart tarifesinde %16,6, indirimli kart tarifesinde ise %11,1’lik zam yapılmıştı. O günden bugüne mazota %70 zam geldiğini belirten Yılmaz Büyükerşen bir yolcunun maliyetinin 15 lirayı geçtiğini duyurdu. Büyükerşen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Ocak ayında toplu taşımada yapmak zorunda kaldığımız fiyat artışından sonraki süreçte mazota neredeyse %70 zam geldi ve bir yolcunun maliyeti 15 lirayı geçti.Toplu taşıma hizmetinin sürdürülebilir bir şekilde sağlanabilmesi için acilen KDV ve ÖTV muafiyeti getirilmelidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.