Büyükerşen: 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla belediyede çalışan gazi personele seramikten yapılmış İstiklal Madalyası takdim etti.

Büyükerşen: 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum
19 Eylül 2023 Salı 14:08

Başkan Büyükerşen 19 Eylül Gaziler Günü’nde belediyede görev yapan gazi personel ile bir araya geldi. Büyükerşen’in makamında ağırladığı gazi personele Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın da eşlik etti.

Gazilerin milletimiz için şeref nişanesi olduğunu belirten Büyükerşen, “Türk Milleti, tarihin her döneminde devlet kurmayı başarmış ve bağımsızlığını kanı ve canı pahasına korumayı ilke edinmiştir. Bu nedenle gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir. Belediyemizde görevli gazi personelimiz ve tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Büyükerşen daha sonra 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ESMEK kursiyerleri tarafından seramikten yapılmış İstiklal Madalyalarını gazi personele takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.