Büyük Birlik Partisi’nden Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Salim Acabay ve il yöneticileri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi’nden Başkan Büyükerşen’e ziyaret
08 Temmuz 2021 Perşembe 14:36

Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Salim Acabay ve il yöneticilerini makamında ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyaretleri için Acabay ve beraberindeki ekibe teşekkür etti. Sohbet havasında geçen ziyarette kent merkezi ve kırsalda Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Acabay, kırsal kalkınma ve hibe projeleri için Başkan Büyükerşen’e teşekkür etti. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, kongre sonrasında göreve gelen Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Salim Acabay’a ve il yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.