Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kazım Kurt’u ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, şehir dışından gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Başkan Kurt’u son olarak Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Kazım Kurt’u ziyaret etti
25 Aralık 2019 Çarşamba 15:26

Odunpazarı Kent Konseyi’nin düzenlediği Yerel Yönetimlerin Demokrasiye Katkıları paneline katılmak için Eskişehir’e gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette iki başkan da bir süre sohbet etti.

Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı çok beğendiğini belirten Ercengiz, Eskişehir’in Dünya’ya ve Türkiye’ye örnek bir Avrupa kenti olduğunu vurguladı. Odunpazarı’ndan çok etkilendiğini ifade eden Ercengiz, Başkan Kurt’u Odunpazarı’nda gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Ercengiz’e nazik ziyareti için teşekkür etti. Eskişehir ve Odunpazarı Halkı için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Kurt, “Biz Odunpazarı Belediyesi’ni hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Odunpazarı Belediyesi katılımcı, sosyal demokrat bir yönetim anlayışına sahip. Gelecekte de bu anlayışımızı paydaşlarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.