Burçin’e destek ol!

Yaklaşık bir yıldır lenfoma ile mücadele eden Burçin Koçak'ın ihtiyacı olan kök hücrenin bulunması için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Burçin’e destek ol!
17 Mart 2021 Çarşamba 19:46

Yaklaşık bir yıldır lenfoma ile mücadele eden Burçin Koçak'ın ihtiyacı olan kök hücrenin bulunması için sosyal medyadan kampanya başlatıldı. Kampanyaya birçok kişi destek oldu. Türkiye’nin tüm illerinde başlatılan kampanya kapsamında, donör olmak isteyenler Kızılay’a başvurarak kök hücre bağışında bulunabilecek. Sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Burçin Koçak, “Bugün bana lazım ama yarın kime lazım olacağı belli değil. Duyarlı insanları bekliyorum” ifadelerini kullandı.

20 MART’TA CEM EVİ ÖNÜNE

Kampanyanın bir ayağını da memleketleri Eskişehir’de başlatan Koçak’ın ailesi ve sevenleri, tüm Eskişehirlileri 20 Mart Cumartesi günü saat 12.00-19.00 arasında Büyükdere Mahallesi’nde bulunan Cem Evi önünde başlatılacak olan kök hücre bağış etkinliğine davet etti. Koçak’ın ailesi, kızları için kan vermek ve kök hücre bağışında bulunmak isteyen vatandaşları cumartesi günü Cem Evi önüne beklediklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.