BU MAHALLEYE YETMEDİ İKİNCİSİNİ AÇTIK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

BU MAHALLEYE YETMEDİ İKİNCİSİNİ AÇTIK
24 Temmuz 2019 Çarşamba 18:09

Başkan Kurt son olarak CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ile birlikte Emek Mahallesi’nde bulunan kahveleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Kurt ve Süllü gerçekleştirdikleri kahve ziyaretlerinde vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. 

Emek Mahallesi’ne 1 halk merkezi yetmediğini ve 2’ncisini açtıklarını söyleyen Başkan Kurt, Emek Mahallesinde yeni açılan halk merkezi ile daha çok insana ulaştıklarını ifade etti. Başkan Kurt “Emek Mahallesi, Odunpazarı’nın en büyük mahallesi. Bu mahalleye bir halk merkezi yetmedi ve Eskişehirspor’un efsane amigosu Amigo Orhan’ın adını verdiğimiz yeni halk merkezimizi açtık. Bu halk merkezimizde atölyeler açıldı ve oldukça çok ilgi gördü. Bu atölyeler sayesinde buralardan çok sayıda sanatçı çıkabilir, çok sayıda kadın meslek sahibi olabilir. Odunpazarı Belediyesi olarak bu işleri önemsiyoruz, bu yüzden de geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.