Bu hareket Eskişehir’e yakışmadı

Eğitim Sen, Eğitim İş, TEÇ-Sen ve Anadolu Eğitim Sen, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapmak istedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı Olcay Yılmaz, öğretmenlere izin vermek istemedi ve Faik Alkan’ı merdivenlerden ittirdi.

Bu hareket Eskişehir’e yakışmadı
24 Ekim 2022 Pazartesi 15:48

Eğitim Sen, Eğitim İş, TEÇ-Sen ve Anadolu Eğitim Sen, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili basın açıklaması yapmak istedi. Daha önce aynı yerde Eğitim Bir Sen ve Türk Eğitim Sen’in açıklama yapmasına izin verilmesine rağmen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Sivil Savunma Uzmanı olarak görev yapan Olcay Yılmaz isimli çalışan, öğretmenlerin kamu kurumu önünde açıklama yapmasının yasal olmadığını ifade etti. Daha sonra öğretmenlerin açıklama yapmaya başladığı anda Olcay, merdiven basamaklarında duran Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan’ı sırtından ittirdi. Alkan’ı düşmek üzereyken Eğitim İş Şube Başkanı Hüseyin Yurtman tuttu. O esnada Yılmaz ile Alkan arasında tartışma yaşandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.