Bu da oldu: Vatandaştan satılık böbrek

Eskişehir Net’ten Atahan Gezer’in haberi, vatandaşın ekonomik olarak ne halde olduğunu gözler önüne serdi. Gezer’in haberinde bir vatandaşın böbreğini satılığa çıkardığı yer aldı.

Bu da oldu: Vatandaştan satılık böbrek
08 Ekim 2021 Cuma 13:32

Eskişehir Şehir Hastanesinin bahçesinde bulunan bir duvarda yer alan ilanı haberleştiren Atahan Gezer, vatandaşın halini gözler önüne serdi. Haberde  M.Ö. isimli vatandaşın böbreğini satılığa çıkardığına dair ilan yer aldı.  İlan üzerinde “Bismillahirrahmanirrahim, böbreğimi bağışlıyorum” yazdığı ve vatandaşa ait isim, soy isim, iletişim numarası ve kan grubunun yer aldığı görülürken, görüntü vatandaşlar tarafından “Ekonominin geldiği durum ortada. İnsanlar böbreklerini satmaya başladılar” tepkisiyle karşılandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.