Boza: Yoğun bakım için tüm önlemler alındı

Eskişehir-Bilecik Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nesrin Ekici, “Eskişehir’deki vakalardaki hızlı artış, hastaneye yatışlarda da hızlı bir artışa yol açmış ve yoğun bakım yatakları yeniden tamamen dolmuş durumdadır” demişti AK Parti’den itiraz geldi.

Boza: Yoğun bakım için tüm önlemler alındı
15 Ocak 2022 Cumartesi 18:16

Eskişehir-Bilecik Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nesrin Ekici’nin  “Eskişehir’deki vakalardaki hızlı artış, hastaneye yatışlarda da hızlı bir artışa yol açmış ve yoğun bakım yatakları yeniden tamamen dolmuş durumdadır” sözlerine  AK Parti Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler başkanı Özgüç Boza yaptığı açıklama ile karşılık verdi. Boza yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Eskişehir-Bilecik Tabip Odası tarafından yetkililerden hiçbir bilgi alınmadan sırf kaos yaratılmak üzere basına servis edilen haber ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek adına; bugün itibariyle yoğun bakım yatak kapasitemiz Eskişehirimize hatta bölge illerden gelecek taleplere bile cevap verecek kapasitede olup, COVID hastalarımızın hiç biri yoğun bakım yataklarımızda yer bulunmaması nedeniyle il dışında başka bir merkeze sevk olmamıştır. Ayrıca oluşabilecek yoğun bakım yatakları talebi için önlemler alınmış olup, rezerv alanlar belirlenmiş ve personel planlaması da yapılmıştır. Eskişehir’de bugüne kadar olduğu gibi bugün de gelecekte de yoğun bakım yatakları yönetimi konusunda bir problem yaşanmamış ve yaşanmayacaktır.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.