Borç yapılandırmasında son tarih 31 Ağustos

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, vergi, para cezaları, harcamalara katılım payları, harç ve ücretler konularında borcu olan mükelleflere yapılandırma imkânı sağlıyor. Yapılandırma 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek.

Borç yapılandırmasında son tarih 31 Ağustos
25 Ağustos 2021 Çarşamba 14:46

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun” kapsamında mükellefler, 31 Mart 2021 tarihinden önceki dönemlere ait vergi borçları ile birlikte para cezaları, harcamalara katılım payları, harç ve ücretleri yapılandırabilecek. Yapılandırma fırsatından yararlanmak isteyen Eskişehirliler, yapılandırmalarını 31 Ağustos 2021 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürlüğü'ne gelerek yapabilecek.

Mükelleflerin kesinleşmiş vergiler, harçlar, yol harcamalarına katılım payı, gibi birçok kalemde yapılandırma imkânına sahip olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların yapılandırmalar ile ilgili 0222 211 55 00/1334 numaralı telefon üzerinden detaylı bilgi alabileceklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.