BIYIK’TAN 21 EKİM KUTLAMA MESAJI

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BIYIK’TAN 21 EKİM KUTLAMA MESAJI
21 Ekim 2019 Pazartesi 13:40

Başkan Kadir Bıyık, mesajında İfade özgürlüklerinin en etkili aracı olan gazetecilik, Ulusal da Yerel de ve kamu adına hareket ederek, düşünce, anlatım, haber alma ve yayma adına önemli bir aracı olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: Bu anlamda kurumlarla ve bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenen basın mensupları doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak önemli katkılarda bulunmuştur.
Ülkemizin son dönemlerde yaşamış olduğu hain darbe girişimini hiç şüphesiz ki yerelde ve ulusalda basın mensuplarımızın yapmış olduğu doğru, tarafsız ve güvenilir haberleri ve milletimizin desteğiyle bertaraf etmiştir. Toplumların bilinçlenmesi ve gelişmesi için çalışan, savaş ve doğal afet gibi her türlü zor koşulda, kamunun menfaatleri için doğru ve objektif habercilik yapan değerli basın mensuplarımıza başarılar diliyorum.
Başta MHP Esenyurt Seçim Bürosu’na teröristlerin saldırısında Şehit edilen Gazeteci Cengiz AKYILDIZ olmak üzere görevi başında hayatını kaybeden tüm gazetecileri de rahmetle anıyor, Tüm basın mensuplarımızın “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.