BİSİKLET BULUŞMALARI BAŞLIYOR

Eskişehir Bisiklet Derneği (VelESBİD) tarafından geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen Eskişehir Bisiklet Buluşmaları, Tepebaşı Belediyesi’nin desteğiyle 1-4 Kasım 2017 tarihleri arasında ikinci kez gerçekleştiriliyor.

BİSİKLET BULUŞMALARI BAŞLIYOR
01 Kasım 2017 Çarşamba 14:49

Bu sene Bisiklet Buluşmaları etkinliğinin, VelEsbid Bisiklet Evinin 4 Kasım’da gerçekleştirlecek açılışı (4 Kasım) ile birleşecek olması bu yılki etkinliği daha özel kılıyor. Gezgin konuklara, söyleşilere, masal, şiir ve müzik dinletilerine, fotoğraf ve yoga atölye çalışmalarına, turlara ev sahipliği yapacak Bisiklet Buluşmaları, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Karnaval Turu ile başlayacak.

Eskişehir Bisiklet Derneği, “Şehirde Bisikletli Yaşam İçin Süper Kahramanlar Haydi Pedallamaya” mottosuyla yola çıkarak süper kahramanlar temalı ve kostümlü bir tur düzenliyor.

Açılışta düzenlenen bisiklet turunun yanı sıra Eskişehir Bisiklet Buluşmaları kapsamındaki etkinlikler, devam eden 3 gün boyunca Özdilek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.