Birollar Otomotiv çalışanlarından deprem bölgesine destek

Birollar Otomotiv çalışanlarından deprem bölgesine destek
16 Şubat 2023 Perşembe 12:32

Mercedes-Benz Birollar Otomotiv, deprem bölgesinde bulunan vatandaşlar için insani yardım faaliyetlerine katılarak Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezine destek oldu. 12 kişilik gönüllü bir ekip kendi alın terleri ile 51 adet varil soba üretti ve yakacakları ile birlikte Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezine teslim ettiler.

Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezi Başkanı Egemen Temizsoy; ”Mercedes-Benz Birollar Otomotiv'in çalışanlarından, Zeki Kılınç, İmdat Uyanık, Ramazan Karabulut, Ömer Sadıç, Birol Tüfek, Kurtuluş Parlar, Nihat Tüysüz, Hakan Sert, Enes Karataş, Ali Faik Çallı, Ersin Gülsen,  Kasım Çepel 3 gün art arda gönüllü mesaiye kalarak varil sobaları depremzedeler için bizzat hazırladılar.  Mercedes-Benz Birollar Otomotiv 12 çalışanı depremzede vatandaşlarımız için 51 adet varil sobayı Kızılay Yönetim Kurulu üyelerimize bizzat teslim ettiler. Bizler Birollar çalışanlarının özverili çalışmalarına bizzat şahit olarak kendilerine teşekkürlerimizi sunduk.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.