“Birlikte yönetmeye devam edeceğiz”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, mahallelerin sorunlarını ve bu sorunların çözümleri için Odunpazarı kent Konseyi Mahalle Meclis Başkanları ile toplantı yaptı.

“Birlikte yönetmeye devam edeceğiz”
30 Eylül 2018 Pazar 12:46

Odunpazarı Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya 15 mahallede bulunan mahalle meclisi başkanları katıldı. Odunpazarını vatandaşlarla birlikte katılımcı bir anlayışla yönetmek istediklerini belirten Başkan Kurt, bu anlayış çerçevesinde mahalle meclis başkanları ile ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Bu toplantıların her ayın son günü yapılacağını kaydeden Başkan Kurt, toplantıya mahalle muhtarlarının da katılacağını söyledi. Mahallelerde yaşanan sorunların en iyi çözümünü o sorunları yaşayanların bulabileceğine dikkat çeken Başkan Kurt, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ilk toplantıda, 2 Ekim Salı Günü 17.30’da gerçekleştirilecek Odunpazarı Belediyesi Meclis Toplantısı’nda görüşülecek gündem maddeleri masaya yatırıldı. Gündem maddeleri hakkında mahalle meclis başkanlarına tek tek bilgi veren Başkan Kurt, meclis başkanlarının sorularını da cevapladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.