Bir su bu kadar pahalı olur mu Allah aşkına yav!

Bir su bu kadar pahalı olur mu Allah aşkına yav!
26 Şubat 2024 Pazartesi 15:15

Sözü kimden araklıyorum bilmiyorum ama şöyleydi yanılmıyorsam “bizde isterken komünist, verirken kapitalist olunur” Nebi Hatipoğlu oy isterken belki bir komünist değil, ama sosyalist oluyor sanki. Suyu ucuzlatacağından bahsediyor örneğin. Hepimizin kanayan yarası su fiyatları için bu haklı mücadelesine tüm benliğim ile destekliyorum. Hiç şakası yok su değil ucuz, bedava olmalı.  

Çünkü; alabilirsek eti suda pişiriyor, yumurtayı suda haşlıyoruz, deterjanı suya katıyoruz, gezemezsek de arabalarımızı su ile yıkıyoruz.

Su mühim bir mesele anlayacağınız.

Ancak,  Hatipoğlu’nun payına şimdilik su sosyalistliği düşmüş.

Bununla beraber, başka bütün gündemleri su gündemiyle boğmaya kalkışınca biraz garip kaçıyor Hatipoğlu. Hayat pahalılığından mustarip olanların, sudan başka dertlerinin olduğunu akıllarına getirmeyecekleri ön kabulü, Eskişehirlileri biraz hafife almak değil midir?

Seçimi kazanacağından emin kendisi. Umut ediyorum kazanır. Ancak, kazanırsa vaatlerini yerine bir bir getirmesini bekleyeceğim. Bu arada seçimi kazanması için biraz sakin kalmasını ve mümkünse kendini destekleyenlere de makul bir tavır takınmalarını emretmesini tavsiye ederim.

Hasılı; Hatipoğlu belediyenin pahalı suyuna veya kendi hamasi “kazanırsam güzel olacak” vaatlerine değil de, bugün vatandaşa ne kadar güven ve umut verdiğine odaklanmalı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
By - 2 ay önce
Oy verdik seçtik başkan olursan başka partiye geçmeyeceğinin garantisi var mı
Avatar
Ahmet - 2 ay önce
Diğer Büyükşehir'lerdeki su fiyatları nedir diye araştırıp ona göre konuşmak gerekir.