"BİR GÜN ESKİŞEHİR, BU MİLLET BAHÇESİ’NE KAVUŞACAK"

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir ve Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar’ı ziyaret etti.

"BİR GÜN ESKİŞEHİR, BU MİLLET BAHÇESİ’NE KAVUŞACAK"
09 Temmuz 2019 Salı 16:09

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir ve Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar’ı ziyaret etti. Ziyarete, seçim vaadi olan Alparslan Türkeş Millet Bahçesi’nin kurulabileceği, TOKİ’nin zaten Odunpazarı Belediyesi’ne devrettiği 50 dönümlük alanın tapusu ile giden Doğan,  “Biz, projenin yapılabileceğini ve Kazım Kurt yapacaksa, yine elimizden gelen desteği vereceğimizi söyledik. Buyurun kanıtı da burada” dedi. İsmail Candemir de, “MHP’liler ve Ülkücüler için Alparslan Türkeş Millet Bahçesi çok önemlidir, bu projenin hayata geçmesini istiyoruz” dedi. Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmail Candemir ve Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar’ı ziyaret etti.

CANDEMİR: DOĞAN OYLARIMIZIN ÜZERİNE ÇIKTI, TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten İsmail Candemir, “Cumhur İttifakı Odunpazarı adayımız Volkan Doğan, MHP ve AK Parti’nin oylarını koruyarak ve bu oyların üzerine çıkarak 31 Mart Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı en iyi şekilde temsil ettiği için kendisine teşekkür ederim. Cumhur İttifakı ile, uyum içinde çalışmak istenirse ne kadar güzel sonuçlara ulaşabileceğini göstermiş olduk” dedi. Doğan da, bu ifadelerinden ötürü Candemir’e teşekkür etti.

CANDEMİR: BU PROJE MHP’LİLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ziyarette, Volkan Doğan’ın seçimdeki önemli vaatlerinden Alparslan Türkeş Millet Bahçesi projesi de gündeme geldi.  İsmail Candemir, “MHP’liler ve Ülkücüler için Alparslan Türkeş Millet Bahçesi çok önemlidir. Biz seçimde kazanan siyasi görüşün kim olduğundan ziyade bu projenin hayata geçirilmesini çok önemsiyoruz” dedi.

DOĞAN: GÖRÜNEN O Kİ, KAZIM KURT’UN YAPMAYA NİYETİ YOK

Bu konuda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un son dönemde yapmış olduğu ve TOKİ’yi suçladığı açıklamaları da eleştiren Volkan Doğan da, “Alparslan Türkeş Millet Bahçesi konusunda sizlerle aynı fikirdeyim ve ben de çok önemsiyorum. Seçimden sonra da bu projenin yeniden gündeme gelmesinden memnuniyet duydum ve yaptığım açıklamalarda da projenin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğimi belirttim. Ancak Başkan Kurt’un niyetinin bu projeyi yerine getirmek olmadığını, TOKİ’yi test etmek olduğunu görüyoruz. Başkan Kazım Kurt seçimlerden önce adet edindiği doğruları söylememek ve gerçekleri gizlemek alışkanlığını seçimden sonra da sürdürüyor” dedi.

TOKİ’NİN BELEDİYEYE VERDİĞİ ALANIN TAPUSUNU GÖSTERDİ

Eskişehir için çok önemli olan Alpaslan Türkeş Millet Bahçesi projesinin bir takım siyasi oyunlara oyuncak edilmek istendiğini ifade eden Doğan, “Başkan Kurt, araziyi TOKİ’den istediğini ancak TOKİ’nin belediyeye vermediğini söyledi. Buyurun, bugün size seçilseydik, yapacağımız Alpaslan Türkeş Millet Bahçesi’nin yüzde 75’inden fazlasını oluşturan 50 dönümlük arazinin TOKİ tarafından Odunpazarı Belediyesine zaten verildiğini, geri kalan küçük alanında da Odunpazarı Belediyesi’nin yürüteceği görüşmelerle belediye uhdesine geçirileceğinin kanıtını getirdim size” diyerek, söz konusu alanın belediyeye devredildiğini gösteren tapuyu da gösterdi.

BİR GÜN ESKİŞEHİR, BU MİLLET BAHÇESİ’NE KAVUŞACAK

Volkan Doğan ayrıca şu ifadelerde bulundu: “Bu belgelerle Kazım Kurt’un doğruları söylemediğini bir kez daha ortaya çıkarmış olduk. Eskişehir için çok önemli olan Alparslan Türkeş Millet Bahçesi, anlaşılıyor ki Kazım Kurt tarafından hayata geçirilmeyecek. Ama bir gün Eskişehir, bu Millet Bahçesi’ne kavuşacak. Fikir öncüsü olarak bugün de elimden geleni yaparım, bundan sonra da yapılması için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca Başkan Kazım Kurt, seçimden önce bütün projelerimizin yalan olduğunu söylemişti. Kendisini bu itamdan dolayı da kınıyorum. Mahkeme yoluyla projelerimizin doğruluğunu ve gerçekliğini, yalan olmadığını ispat edebilirdim, ama biz siyasi gerginlikle beslenen bir anlayışa sahip değiliz, bu anlayışın mensubu Başkan Kazım Kurt’tur” dedi. Volkan Doğan, ziyarette ayrıca, İsmail Candemir ve Mustafa Komar’a 31 Mart yerel seçimleri öncesi saha çalışmalarından bir fotoğraf hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.