Bilecikliler iftarda buluştu

Eskişehir Bilecikliler Kültür Sosyal Dayanışma Derneği, iftar programında bir araya geldi. Çok sayıda davetlinin yer aldığı iftar programında Dernek Başkanı Ahmet Saraç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bilecikliler iftarda buluştu
17 Nisan 2022 Pazar 11:45

Eskişehir Bilecikliler Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftarda iş, sanat, siyaset dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Dernek Başkanı Ahmet Saraç, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Bu tür etkinlikler ile hem manevi dünyamızı zenginleştiriyoruz, hem de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da yine birlik ve beraberliğimizi arttıracak faaliyetlerde bir araya geleceğiz” dedi. Oldukça kalabalık olan iftar programına katılanlar arasında yeni seçilen Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı da yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.