Bildirici: Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalışan personellerimize teşekkür ediyorum

Eskişehir il Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Yaşar Bildirici ataması sonrasında ziyaretlerini sürdürüyor. Bildirici son olarak Odunpazarı’nda bulunan sağlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

Bildirici: Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalışan personellerimize teşekkür ediyorum
24 Ekim 2023 Salı 10:55

İl Sağlık Müdürü Dr. Yaşar Bildirici, Alanönü Aile Sağlığı Merkezi, Odunpazarı Göçmen Sağlığı Merkezi ve Yenidoğan Aile Sağlığı merkezlerini ziyaret etti. Ziyaretlerine Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Babur Mimtaş eşlik etti.

Bildirici ziyaretinde; Sağlık merkezlerinin sorumlu hekimleri ve çalışan personelleriyle tanışıp, hal hatır sorduktan sonra çalışma koşullarıyla ilgili bilgiler aldı. Sağlık merkezlerine muayeneye gelen hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilenen Bildirici hasta ve hasta yakınlarının taleplerini dinledi.

Dr. Yaşar Bildirici, ziyaretler sırasında sağlık merkezlerinin mevcut durumu hakkında detaylı bilgiler aldı ve sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza daha iyi nasıl sunulabileceği konusundaki fikirlerini paylaştı. Yerinde yapılan bu incelemelerin, yerel sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için çok önemli olduğunu belirtti.

Dr. Yaşar Bildirici; “Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir sağlık hizmeti sunmak için çalışan tüm personellerimize çok teşekkür ediyorum dedi.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.