BEYAD KURULDU

Beylikova Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği (BEYAD) kuruldu.

BEYAD KURULDU
22 Mayıs 2019 Çarşamba 10:36

Kurucu Başkanlığını Tolga Savaş’ın yaptığı Beylikova Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yönetiminde  Meryem Işık , Yasemin Ören , Kamil Kara , Ramazan Öztürk , Hakan Demir ve Ufuk Dumlu yer aldı.

Kurulan yeni dernek ile ilgili açıklama yapan Tolga Savaş, şu ifadeleri kullandı: “Beylikovalılar arasındaki yardımlaşmayı ve birlik beraberliği sağlamak,Beylikova ve yöresine ait kültürel zenginlikleri ortaya çıkarmak, Beylikova’nın tanıtımını sağlamak,mahalleler arası sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunmak,Beylikova’da yetişmekte olan yeni nesile spor bilincini ve alışkanlığını kazandırmak , gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak eğitim ve gelişimlerine katkı sağlamak, hemşehrilerimizin sevgi,saygı,birlik,beraberlik içerisinde sosyal ve kültürel olarak dayanışmalarını sağlamak, kültürel sanatsal ve sportif faaliyetler vesilesiyle halkımızı sosyal yönden gelişmiş dinamik ve sağlıklı kılmak amacıyla kurulmuştur. Hemşehrilerimize, Beylikova’mıza ve Eskişehir’e hayırlı olmasını dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.