BETON YOL ÇALIŞMASI MİHALIÇÇIK’DA DA BAŞLADI

İnönü’de başlayan Tepebaşı, Han ve Seyitgazi’de devam eden beton yol çalışmaları ile Türkiye’de birçok belediye ve kuruma örnek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Mihalıççık ilçesini de beton yola kavuşturuyor.

BETON YOL ÇALIŞMASI MİHALIÇÇIK’DA DA BAŞLADI
26 Ekim 2019 Cumartesi 13:03

Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kavak Krom İşletmesi iş birliğinde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde deforme olan yol beton yol haline geliyor.

İş gücünden tasarruf sağlayan ve asfalt yola göre daha uzun ömürlü olan beton yol uygulaması Mihalıççık İlçesi’nde ana arter sayılan Kavak-Bahtiyar-Sekiören-Narlı mahallelerini birbirine bağlayan yolda beton yol çalışmalarına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekiplere teşekkür eden Çorum, koordineli çalışmalar ile Mihalıççık’a güzel hizmetlerin geleceğinin altını çizdi.

Bütçe imkanları çerçevesinde özellikle kırsal mahalle yollarında trafik yükünün fazla olduğu kesimlerde beton yol çalışmalarının devam edeceğini ifade eden yetkililer ise çalışma gerçekleştirilen Seyitgazi ve Mihalıççık’ta sürücüleri işaret ve işaretçilere uyması konusunda uyardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.