BERBER, GÜZELLİK SALONU VE KUAFÖRLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ

Ramazan Bayramı’nda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle berber, kuaför ve güzellik salonlarının çalışma saatleri değişti.

BERBER, GÜZELLİK SALONU VE KUAFÖRLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞTİ
20 Mayıs 2020 Çarşamba 13:56

Söz konusu değişiklikle ilgili Eskişehir Kuaför ve Berberler Odası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Eskişehir’ de, 11 Mayıs’ta berber kuaför ve güzellik salonları uzun bir zaman sonra hijyen koşullarına uyarak dükkanlarını açmışlardı. Çalışma saatleri sabah 09:00 akşam 21:00 olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının 13 Mayıs tarihinde Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara’nın girişimleri sonucunda Eskişehir Valiliğine yazılan yazılara ve gelen cevaplara istinaden Ramazan Bayramı öncesi 20-21-22 Mayıs tarihlerinde berber, kuaför ve güzellik salonlarının yoğun olduğu göz önünde bulundurularak çalışma saatleri sabah 09:00 akşam 24:00 olması kararı alınmıştır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.