BELEDİYEYE İŞ KUR ÜZERİNDEN 48 PERSONEL ALINACAK

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Estram Hafif Raylı Sistemler Ulaşım A.Ş. tarafından yayımlanan personel alımı ilanına göre 48 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

BELEDİYEYE İŞ KUR ÜZERİNDEN 48 PERSONEL ALINACAK
06 Şubat 2020 Perşembe 14:21

En az ilköğretim mezunu KPSS’siz personel alımı yapacağını duyuran Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Estram Hafif Raylı Sistemler Ulaşım A.Ş. personel alımı başvuru şartlarını açıkladı.  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Estram Hafif Raylı Sistemler Ulaşım A.Ş.tarafından yayımlanan personel alımı ilanında en az ilköğretim mezunu 48 şoför alımı yapılacağı bildirildi. Ayrıca yayımlanan personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartlarının yanı sıra adayların başvuru esnasında teslim etmesi gereken belgeler de aktarıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şoför alımı başvuru şartları şöyle:

-Türk Vatandaşı olmak

-Erkek, Kadın adaylar başvuru yapabilir,

-En az ilköğretim mezunu,

-E sınıfı (Eski), D sınıfı (Yeni) ehliyete sahip olmak,

-SRC2-SRC4 belgelerine sahip

-Psikoteknik belgesine sahip

-Görevlerini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan; Devlet hastanelerinden alınacak(Psikiyatri bölümü dahil) “Toplu Taşıma Otobüs Şoförü olabilir” ibareli heyet raporu almak

-Ayrıca 28.04.2018 tarih ve 2018/11608 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “İl özel idareler, belediyeler, bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esaslar” yönetmeliğinin madde 4 de belirtilen nitelikleri taşıması gerekmektedir.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İÇİN GEREKLİ BELGELER

-TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı

-Ehliyet fotokopisi

-SRC psikoteknik belgeleri

-Fotoğraf

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Estram Hafif Raylı Sistemler Ulaşım A.Ş.tarafından yayımlanan personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların 8 şubat tarihine kadar başvurularını belirtilen adrese yapmaları gerektiği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.