BELEDİYE TARAFINDAN DAĞITILAN ÇANTADA KIZILAY’ A AİT GIDA MADDELERİ ÇIKTI

Beylikova Belediyesi’nin vatandaşa dağıttığı çantalarda Kızılay’a ait gıda maddelerinin çıktığı iddia edildi. Seçime Türk Kızılay’ının alet edilmesi tepki topladı.

BELEDİYE TARAFINDAN DAĞITILAN ÇANTADA KIZILAY’ A AİT GIDA MADDELERİ ÇIKTI
26 Mart 2019 Salı 10:37

Yerel seçimlere sayılı günler kala Beylikova’nın AK Partili Belediye Başkanı ve adayı Özkan Alp’ın ilçede dağıttığı yardım poşetler ilçeyi karıştırdı. Vatandaşların haber sitemize ulaştırdığı fotoğraflar ile Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’ın vatandaşlara dağıttığı çantada, mercimek, makarna, salça, şeker yanı sıra Kızılay’ın yoksullar için dağıttığı gıda maddelerinin olduğunu iddia edildi.

Seçim çalışması nedeniyle vatandaşa dağıtılan çantada Kızılay’a ait gıda maddelerinin çıkması tepkilere yol açtı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün Alpu’da da yoksul vatandaşlar için kullanılacak kaynağı Belediye Başkanı tarafından istenmesi ardından Alpu kaymakamının görev yeri değişmişti.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.