"BELEDİYE İŞLEMLERİNİZİ UZAKTAN ÇÖZÜME KAVUŞTURABİLİRSİNİZ"

Korona virüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla 'Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı'nı hazırlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, plan çerçevesinde halkın ve personelin sağlığını düşünerek birçok önlem aldı. Bu kapsamda personel sayısını büyük ölçüde azaltan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların da belediyecilik ile ilgili işlemlerini internet üzerinden çözüme kavuşturabileceğini duyurdu.

"BELEDİYE İŞLEMLERİNİZİ UZAKTAN ÇÖZÜME KAVUŞTURABİLİRSİNİZ"
18 Mart 2020 Çarşamba 12:40

Tramvaylar ve otobüsler başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını düşünerek birçok önlem alıyor. Bu kapsamda personel sayısını azaltarak, salgının yaygınlaşmasına karşı önlem alan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların da belediye ile ilgili birçok işlemi internet üzerinden çözebileceğini duyurdu. www.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden e-belediye bölümünden birçok belediyecilik hizmetine ulaşıldığını ifade eden yetkililer, ayrıca vatandaşların her türlü talep ve şikayet ile ilgili 0222 211 55 00/1202 üzerinden Halkla İlişkiler Birimi'ne ulaşabileceklerini belirttiler. Facebook, Twitter ve İnstagram'da belediye hesaplarının da vatandaşları korona virüsü ile çeşitli görseller ve videolar ile bilinçlendirmeye çalıştığını ifade eden yetkililer, vatandaşların talep ve şikayetlerini sosyal medya üzerinden de iletebileceğinin altını çizdiler.

Muhtarlık Bilgi Sistemi'nin de aktif olduğunu belirten yetkililer, muhtarların da belediyeye gelmeden sistem üzerinden taleplerini ilgili birimlere iletebileceğinin altını çizdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.