Belediye ile vatandaş arasındaki köprü ‘Halk Masası’

Odunpazarı Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeyi amaçlayan Halk Masası hizmet vermeye devam ediyor.

Belediye ile vatandaş arasındaki köprü ‘Halk Masası’
01 Ocak 2018 Pazartesi 11:09

Sosyal demokrat ve çağdaş belediyecilik anlayışı gereği Eskişehir halkına daha iyi hizmet veren ve belediye ile halk arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeyi amaçlayan Halk Masası, vatandaşın sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği bir hizmet birimi.

Halk Masası birimi 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen ve Espark Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen “Odunpazarı Belediyesi’nin 1100 Günü” etkinliğinin gerçekleşmesi ve yürütülmesinde etkin rol oynadı. Halk Masası; Selami Vardar Halk Merkezi’nin açılışı, Kobilerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara, İf Kare Eskişehir Film Festivali, Çağdaş Sanatlar Galerisi Salvador Dali Zoydak/ Pantagruel Litografiler Sergisi’nin açılışı, Vedat Dolakay Sempozyumu, Şehit J. Asb. Üçvş. Turgay Topsakaloğlu Spor Parkı’nın açılışı, Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi tanıtım lansmanı, Öğretmenler Parkı’nın açılışı, Cafer Sayılır Parkı’nın açılışı gibi etkinliklerde görev aldı.


Halk Masası ismini Türkiye’de ilk kez Odunpazarı Belediyesi kullanırken, Odunpazarı’nın gülen yüzü “Halk Masası” birimine 2017 yılı içerisinde 5 bin 860 şikâyet geldi. Bu şikâyetlerden 4 bin 488’i olumlu sonuçlandı.


Odunpazarı Belediyesi Halk Masası Birimi’ne ulaşan tüm sorun, görüş ve taleplerin çözülmesi için ilgili birimlere iletilerek, takibi yapılıyor. Vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Halk Masası Birimine 444 26 00 no’lu telefondan ya da www.odunpazari.bel.tr adresinden ulaşabilmektedir.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.