BELDE EVİ KADINLARINDAN 7 BİN MASKE

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri kadınları, koronavirüs ile mücadele sürecine 7 bin maske üreterek önemli bir katkı sundu.

BELDE EVİ KADINLARINDAN 7 BİN MASKE
26 Nisan 2020 Pazar 15:25

Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri, kadınların kendilerini geliştirdiği birer merkez olmanın yanında, zor günlerde de dayanışmanın merkezi olmaya devam ediyor.

Bahçelievler Belde Evi ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi ve Fatih Belde Evi de dünya genelinde sağlık tehdidi haline gelen koronavirüse karşı tedbir amacıyla kullanılan maskelerin üretimine ev sahipliği yapıyor. Merkezde, Tepebaşı Belediyesi personelinin kullanması amacıyla maske üretimi gerçekleştiren kadınlar, günde ortalama 500 maske üretirken, bugüne dek 7 bin maskenin üretim ve dağıtımı tamamlandı.

Tepebaşı Belediyesi personelinin kullanımı için hazırlanan maskeler, pamuklu kumaştan üretiliyor ve yıkanarak yeniden kullanılabiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.