Batıkent’teki çocuk parkını ateşe verdiler

Batıkent Mahallesindeki bir çocuk parkı, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından dün akşam ateşe verildi. Park kundaklama sonrası kullanılamaz hale geldi.

Batıkent’teki çocuk parkını ateşe verdiler
26 Ekim 2022 Çarşamba 10:05

Batıkent'te Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen park kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından alevli saldırıya uğradı. Kundaklanan park, adeta alev topuna döndü. Şehir eşkıyalarının yaktığı park daha sonra kullanılamaz hale geldi.Yaşanan olay sonrası bir açıklama yapan Tepebaşı Belediyesi yetkilileri;  "Batıkent Adayolu Sokak'taki çocuk oyun grubumuz kimliği belirsiz kişilerce yakılarak, evet yakılarak kullanılamaz hale getirildi. Parkımızı en kısa zamanda eski haline getireceğiz ama bu sürecin de takipçisiyiz. Çok yazık..." ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.