Başkanlardan kurultay mesajı

Belediye Başkanları Büyükerşen, Kurt ve Ataç, CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel’i sosyal medyadan tebrik etti. Büyükerşen ve Ataç Özgür Özel’i tebrik edip Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederken, Kazım Kurt, Özgür Özel’i kutlamakla yetindi.

Başkanlardan kurultay mesajı
05 Kasım 2023 Pazar 15:42

CHP’nin "İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi” sloganıyla düzenlenen 38. Olağan Kurultayı’nda, “değişimciler”in adayı Özgür Özel, ikinci turda 812 oyla, partinin yeni genel başkanı seçildi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet, sosyal medya hesaplarından Özgür Özel’i tebrik ederek, şu paylaşımı yaptı:

“BU ZORLU GÖREVDE YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yılmaz Büyükerşen: “38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlık görevine seçilen Sayın Özgür Özel’i kutluyor, kendisine bu zorlu görevde yürekten başarılar diliyorum. “Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diyen Atatürk’ün emanetine, hak, hukuk, adalet diyerek sahip çıkan, Türkiye’nin aydınlığa kavuşması için bugüne kadar mücadele eden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Genel Başkanlığı süresince sarf ettiği emekleri için teşekkür ediyorum. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ten ve kuruluş değerlerimizden aldığımız güçle, Türkiye’nin demokratikleşmesi yolunda CHP olarak önce yerelde, sonra genelde iktidar olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

“CHP DEĞİŞECEK, TÜRKİYE DEĞİŞECEK”

Kazım Kurt: “Cumhuriyet Halk Partimizin yeni Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’i kutluyor, partimizin ve ülkemizin kaderini değiştireceğine inandığım bu önemli görevinde başarılar diliyorum. Yolumuz açık olsun. CHP değişecek, Türkiye değişecek.”

“CUMHURİYET HALK PARTİMİZDE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ahmet Ataç: “Demokratik mücadele içinde geçen 38. Olağan Kurultayımızda Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı seçilen Sayın Özgür Özel'i kutluyor, başarılar diliyorum. 13 yıldır partimize önderlik eden, hak, hukuk, adalet için mücadele veren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na minnettarız. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında da köklü geçmişinden güç alarak Cumhuriyet Halk Partimizde ülkemizin geleceği için çalışacağız. Hepimize hayırlı olsun!”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esra - 6 ay önce
Yaşlı başkanlar tutuştu.