Başkanlar ‘Adnan Karamanlı’ dedi

EESOB seçimi için harekete geçilirken Oda başkanlığına adaylıkla gündeme gelen üç isim bir araya geldi.

Başkanlar ‘Adnan Karamanlı’ dedi
22 Mart 2022 Salı 14:24

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı (EESOB) seçimleri yaklaşıyor. Mevcut Başkan Ekrem Birsen’in rakibi merak ediliyordu. EESOB Başkanlığı için Lokantacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Bahar Bilen, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ali Safa Şen ve Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın ismi geçiyordu.
Üç ismin bir araya geldiği toplantıdan Adnan Karamanlı’nın tek aday olarak çıkarılması fikrinde anlaşıldığı öğrenildi. Ekrem Birsen’in rakibi Adnan Karamanlı olacak.
Üçlünün buluşmasının ardından vatsap gruplarında “Vakit bir olma birlik olma zamanı. Eskişehir’imizde esnaf ve sanatkarları arasında birliğin ve beraberliğin sağlanması için Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Adnan Karamanlı başkanlığında ilk adım atıldı. Bizde bu yolda varız” notu paylaşılmaya başlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.