Başkan Tepe "adayım" dedi ve ekledi: İlçemizi daha iyi yerlere getireceğimize söz veriyorum

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, 2024 yerel seçimlerinde Seyitgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Tepe "adayım" dedi ve ekledi: İlçemizi daha iyi yerlere getireceğimize söz veriyorum
23 Ekim 2023 Pazartesi 16:29

CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığında yapılan açıklamaya CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, CHP Eskişehir İl Yönetimi, CHP Seyitgazi İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Uğur Tepe, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Seyitgazi Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıkladı. 
“İlçemizi Daha İyi Yerlere Getireceğimize Söz Veriyorum”
Tepe açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle 2019 yılında yapılan seçimde; oy veren ya da vermeyen, bizlere inanan, güvenen ve bizleri bu makama layık gören tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir vatandaşımızın siyasi kimliğine bakmadan, herkese eşit hizmet anlayışıyla birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Ama her şeyden önemlisi şeffaf belediyecilik ilkesini benimseyerek; her kuruşun hesabını verecek şekilde çalıştık. Bundan sonra da bize inanan, bize güvenen herkesle beraber bundan önce yapmış olduğumuz hizmetlerin ışığında, ilçemizi daha iyi yerlere getireceğimize buradan söz veriyorum. Bu sebeple ilk olarak Seyitgazi Belediye Başkan aday adaylığımı siz değerli vatandaşlarımızın önünde açıklıyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.