Başkan Şimşek: AK Parti’nin 3 vekili ben statta görmedim

AK Parti’nin STK temsilcileri ile basına kapalı olarak gerçekleştirdiği toplantıya katılan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, "Ben başkanlık görevim boyunca AK Parti’nin 3 vekilinden bir tanesini statta görmedim" diyerek sitem etti. Şimşek’in bu çıkışı toplantıda kısa süreliğine sessizliğe neden oldu.

Başkan Şimşek: AK Parti’nin 3 vekili ben statta görmedim
10 Ocak 2023 Salı 17:19

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur'la birlikte Eskişehir’de yer alan  STK temsilcilerinin katıldığı toplantıya çok fazla STK Temsilcisi katılarak, iktidar beklentilerini dile getirdi. Toplantının basına kapalı bölümünde söz alan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet şimşek görevde olduğu sürece AK Parti’nin 3 vekilinden bir tanesini bile tribünde görmediğini söylemesi üzerine toplantıda soğuk rüzgarlar esti.  Toplantıya katılan STK Temsilcileri Şimşek'in sözlerini alkışlarken,  kalan bölümünde  Şimşek’in AK Partili vekiller için söylediği sözler ile ilgili olarak olumlu ya da olumsuz yorum yapılmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.