Başkan Seyfettin Çalışkan: Federasyonumuzun birlik ve beraberliğini en üst seviyeye çıkaracağımıza söz veriyorum

Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrasında başkanlığa seçilen Seyfettin Çalışkan yaptığı açıklamada kendisini destekleyen delegelere teşekkür ederken, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan Seyfettin Çalışkan: Federasyonumuzun birlik ve beraberliğini  en üst seviyeye çıkaracağımıza söz veriyorum
08 Mart 2021 Pazartesi 12:05

Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Çift listenin yarıştığı kongrede başkanlığa seçilen Seyfettin Çalışkan,      “ Federasyon seçimlerinde rakibim olan Değerli Dostum Rami Köstebekçi ve arkadaşlarına da Genel Kurulumuz esnasında gösterdikleri nezaketleri sebebiyle çok teşekkür ederken, bundan sonraki Federasyon Çalışmalarımızda onlarla birlikte yol yürümekten, onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanmaktan büyük bir mutluluk duyacağımı da ifade etmek istiyorum.” dedi. Çalışkan konuşmasdında şu ifadelere yer verdi:         Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul’da ciddi bir başarı elde edilmiştir.  Bu başarı asla şahsıma ait değildir. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Federasyon Üst Kurullarımızda görev alan tüm arkadaşlarımızın ve bu kurullarda görev almadığı halde bizlere gönülden destek veren ve katkı sağlayan özverili yol arkadaşlarımızın ortak başarısıdır.   

       Bu vesile ile Genel Kurul çalışmalarımız sürecinde şahsıma, kurullarıma ve ekibime güvenerek destek olan ve bu seçimi kazanmamızı sağlayan öncelikle Değerli Delegelerimize, Dernek Başkanlarımıza ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

       Değerli Dostlar,

       6. Olağan Genel Kurulumuz sona ermiştir. Bundan sonra şahsıma ve Kurullarımıza oy veren ya da vermeyen tüm derneklerimizin Genel Başkanıyım. Üye derneklerimizin her birine eşit mesafede durarak, Federasyonumuzun birlik ve beraberliğini en üst seviyeye çıkaracağımıza şahsım ve kurullarım adına söz veriyorum.

       Federasyon seçimlerinde rakibim olan Değerli Dostum Rami Köstebekçi ve arkadaşlarına da Genel Kurulumuz esnasında gösterdikleri nezaketleri sebebiyle çok teşekkür ederken, bundan sonraki Federasyon Çalışmalarımızda onlarla birlikte yol yürümekten, onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanmaktan büyük bir mutluluk duyacağımı da ifade etmek istiyorum.

       6. Olağan Genel Kurulumuzun milli birlik ve beraberliğimize katkı sağladığına olan inancımı yineliyor ve  tüm camiama saygılarımı sunuyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.