BAŞKAN ÇORUM: GÜÇLÜ KADINLAR GÜZEL YARINLAR

Kültür Kafe& Restaurant muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi Mihalıççık ilçesinde yaşayan 7 emekçi kadın ile ilçede kadınlara istihdam alanı yaratılması amacıyla bir süre önce kurulan Mihalıççık Kadın Kalkınma ve Girişim Kooperatifi, Belediye kültür evinin olduğu yerde kurdukları Mihalıççık Kültür Kafe&Restoran'ın açılışı Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ve eşi Av. Alime Zafer Çorum, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa İmre, Yavuz Cebeci, Çardak Mahallesi Muhtarı Fevziye Kartaltepe, CLK İnşaat firması sahibi Muzaffer Çelik, Mihalıççık Kadın Kooperatifi Başkanı Rümeysa Uysal ve çok sayıda kadın girişimcinin katılımıyla hizmete açıldı.

BAŞKAN ÇORUM: GÜÇLÜ KADINLAR GÜZEL YARINLAR
13 Temmuz 2020 Pazartesi 14:44

GÜÇLÜ KADINLAR GÜZEL YARINLAR

Açılışta konuşan Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, "Kadınlar için yeni çalışma alanları oluşturmak istedik. Kadın kooperatifimizi kurduk. Emeği geçen tüm kadınlarımıza çok teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden itibaren Meclis Üyesi arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde özlemi çekilen ve bugün Mihalıççık Kadın Kalkınma Kooperatifimiz tarafından ilçe halkımızın hizmetine açtığımız Kültür Kafe&Restorantımız İlçemize ve kadınlarımıza hayırlı olsun. kadınların hünerli elleriyle hazırladıkları lezzetli ve doğal ürünleri tatmak ve güzel vakit geçirmek isteyen herkesi Kültür Kafe & Restorantına beklediklerini belirterek, Bundan sonraki aşamalarda farklı alanlarda ve noktalarda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Güçlü kadınlar, güzel yarınlar diyoruz” söyleriyle açılış kurdalesini kesti.

MALIÇ YÖRESİNİN LEZZETLERİ BURADA

Mihalıççık Kadın Kooperatifi Başkanı Rümeysa Uysal ise "ilçemizde kadınlarımızı ekonomik yönden kalkındırmak için çıktığımız yolda, Ülkemizdeki Ekonomideki durulmaya rağmen istihdam öncelikli yatırımlarımıza başladık. Bu anlamda, Kültür Kafe ve Restorant’ı farklı menüleri, sektördeki yenilikleri, hizmet ve personel bakış açısı ile aktarmak, hem Mihalıççıklılara hem de ilçemize gelen misafirlere yöremizin lezzetlerini sunmak için hayata geçirdik.Kültür Kafe&Restaurantımız 7 gün ilçe halkının hizmetine açık olacak. Herkesi restorantımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.