Başkan Çalışkan’dan ETB’ye ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, bu ayın başında yapılan seçimlerde güven tazeleyen Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Ömer Zeydan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Çalışkan’dan  ETB’ye ziyaret
18 Ekim 2022 Salı 16:31

Başkan Zihni Çalışkan, 1 Ekim Cumartesi günü yapılan ve 600 üyesi bulunan ETB’nin organ seçimlerinde 8 Meslek Komitesinin tamamını kazanan Ömer Zeydan ve yönetimiyle bir araya geldi. Samimi ortamda gerçekleşen sohbette Başkan Çalışkan, Başkan Zeydan’a ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni dönemde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Zeydan ise Başkan Çalışkan ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.