Başkan Büyükerşen Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi’ni ağırladı

Dünya Sağlık Örgütü’nün Sağlıklı Kent Hareketi Projesi kapsamında kurulan Tepebaşı Belediyesi Sağlıklı Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Av. Hüseyin Akçar ve konsey yönetimi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

Başkan Büyükerşen  Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi’ni ağırladı
29 Haziran 2022 Çarşamba 15:07

Tepebaşı bölgesinde Sağlıklı Kent Hareketi Projesi kapsamında gerçekleştirecekleri projeler hakkında Başkan Büyükerşen’e bilgilendirmelerde bulunan Tepebaşı Belediyesi Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Akçar, eşitlik temelinden yola çıkarak din, dil, ırk, kültür, sınıf ve düşünce farkı gözetmeksizin eşit ve kaliteli bir yaşam ortamı sağlamak için sağlık, ulaşım, çevre gibi alanlarda ortak çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.

Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Akçar ve beraberindeki heyete Eskişehir’de gerçekleştirecekleri projelerde başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.