Başkan Büyükerşen'den Yenimahalle'de dostluğa vurgu

Yenimahalle Belediyesinin düzenlediği “Cumhuriyetimizin II. Yüzyılına Yeni Adım” programına katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, yaptığı konuşmada 11 büyükşehir belediye başkanıyla birlikte dostluktan öte kolektif çalışmanın ve belediyeciliğin örneklerini verdiklerini belirtti.

Başkan Büyükerşen'den Yenimahalle'de dostluğa vurgu
06 Mart 2022 Pazar 15:38

Yenimahalle Belediyesi, Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın görevdeki 13. yılında “Cumhuriyetimizin II. Yüzyılına Yeni Adım” programı düzenledi. Programa, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanları Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Deva Partisi Sözcüsü İdris Şahin, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal katıldı.

“Fetih Bey kardeşimiz, babacanlığıyla, tevazuuyla ve başarıları ile bütün seçmenleri fethedecek bir yaradılışta” sözleriyle konuşmasına başlayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “İzlediğimiz bu program hepimizi ismi gibi bizleri fethetti.

Biz, 11 CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanları arasında bir dostluktan da öte, kolektif bir çalışmanın ve belediyeciliğin de örneklerini veriyoruz. Zaman zaman online konferanslarla evlerimizden, bürolarımızdan bir araya geliyoruz. Hükümetin bizlere çıkardığı engelleri nasıl aşabileceğimizi, neler yapılması lazım geldiğini, sorunların çözülmesinde hep birlikte karar veriyoruz. Ankara’ya verilen hizmetler, bu arada Yenimahalle’ye verilen hizmetler özellikle olağanüstüdür. Fethi Yaşar Başkanımıza ve Sayın Mansur Yavaş’a göreve geldikleri günden beri Ankaralıların yüzünü güldürdükleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.