Başkan Büyükerşen, Ankara Mimarlar Odası Başkanı ve Dünya Gazetesi köşe yazarı ile buluştu

Eskişehir Kadın Platformu’nun düzenlemiş olduğu Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği kapsamında Eskişehir’e gelen Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Zeynep Gürcanlı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Büyükerşen, Ankara Mimarlar Odası Başkanı ve Dünya Gazetesi köşe yazarı ile buluştu
07 Mart 2022 Pazartesi 14:35

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği ve destek verdiği kadın çalışmalarını çok değeli bulduklarını belirten Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Zeynep Gürcanlı, başarılı şehircilik çalışmaları için Başkan Büyükerşen’e teşekkür ettiler. Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Zeynep Gürcanlı’ya ziyaretlerinde Eskişehir Kadın Platformu Başkanı Fatma Ader ve Ankara Mimarlar Odası yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyaretçilerini Belediye Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ile birlikte makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, her zaman kadınların haklarını savunacaklarını belirtti. Makamda gerçekleştirilen ziyaret sonrası Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Zeynep Gürcanlı ve beraberindeki heyet Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm İletişim Merkezini gezdiler. Merkezde, Porsuk 1 ve 2 ile Gündoğdu 1 ve 2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri hakkında ziyaretçilerini bilgilendiren Başkan Büyükerşen, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.