BAŞKAN ATAÇ’TAN SULTANLARA MORAL ZİYARETİ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı oyuncularını ziyaret etti. Başkan Ataç takıma, Kadınlar 2. Lig 1. Grup yükselme maçlarında başarılar diledi.

BAŞKAN ATAÇ’TAN  SULTANLARA MORAL ZİYARETİ
14 Mart 2021 Pazar 10:33

Tepebaşı Belediye Başkanı  Ahmet Ataç, geçirdikleri başarılı sezonun ardından play-off'ta mücadele etmeye hak kazanan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı oyuncularını ziyaret etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 2. Grubu’nu ikincilikle tamamlayarak bir üst lige yükselmek üzere Ankara’da oynanacak play-off müsabakalarına katılma hakkı kazanan takımı ziyaret eden Başkan Ataç, başarıyla tamamlanan sezondan dolayı tebriklerini iletti. Takım oyuncularına ayakkabı, eşofman ve spor malzemesi armağan eden Başkan Ataç, Kulüp Başkanı Mete Yılmaz ile antrenörler Özkan ve Fatma Çimenli’yi de kutladı.

Başkan Ataç ayrıca play-off müsabakalarında C grubunda mücadele edecek Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına; Fethiye Doğa Sporları, Viranşehir Eğitim Gücü ve Trabzon İskofya ekiplerine karşı da başarılar diledi. Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mete Yılmaz, teknik heyet ve sporcular da daima sporun ve sporcunun destekçisi olduğu için Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

Ekibimiz ilk maçını 17 Mart Çarşamba günü saat 18.30’da Viranşehir Eğitim Gücü ekibiyle oynayacak. Müsabakalar 19 Mart Cuma günü sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.